Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

San Diego Comic-Con International

/
/

San Diego Comic-ConDonderdag startte in San Diego de internationale Comic-Con, een evenement dat sinds 1970 bestaat en inmiddels ontzettend populair is. Comic-Con staat oorspronkelijk voor comicbook convention, maar is inmiddels uitgegroeid tot een evenement waar iedereen die fan is van stripboeken, manga’s, films, tv-series en noem maar op terecht kan. Op het evenement zijn verschillende tentoonstellingen, workshops en ook panels.

De afgelopen twee jaar was er ook een Game of Thrones panel, met o.a. George R. R. Martin en Emilia Clarke. Dit jaar is het panel op vrijdag, met als gasten David Benioff (Executieve Producer), D.B. Weiss (Executieve Producer), George R. R. Martin (schrijver en Co-Executieve Producer), John Bradley West (Samwell Tarly), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Michelle Fairley (Catelyn Stark), Kit Harington (Jon Snow), Rose Leslie (Ygritte) en Richard Madden (Robb Stark). Ik ben erg benieuwd naar vragen voor Michelle en Richard, zeker na de gebeurtenissen van episode 9. Waarschijnlijk ben ik niet de enige en komt het panel zo snel mogelijk online.

Het Facebook en Twitter account van Game of Thrones zette de nacht voor het Comic-Con verschillende foto’s van nieuwe merchandise en ook merchandise die exclusief in San Diego te krijgen is online. Producten die begin 2014 verkrijgbaar zullen zijn en waarvan prototypes te zien zijn op het Comic-Con zijn twee nieuwe beelden van Daenerys en Jon, en een pop-up guide van Westeros. 4D Cityscape Puzzles heeft ook een puzzel gemaakt van een 3D versie van Westeros, deze is ook te zien. De exclusieve producten speciaal voor het Comic-Con zijn een nieuw Funko Pop! Ned Stark figuurtje (een met bebloede nek, geruchten zeggen dat het hoofd eraf zou kunnen), een kussen in de vorm van een schild met de drakenschaduw van seizoen 3 erop en een replica Stark schild. Mocht je niet naar het Comic-Con kunnen? Dan zijn deze exclusieve producten nu ook verkrijgbaar in de HBO Shop.

A Pop-Up Guide to Westeros
A Pop-Up Guide to Westeros

Mocht jij toevallig bij het Comic-Con aanwezig zijn (geweest), dan zijn wij erg benieuwd naar jouw reactie op de ‘Join the Realm’ stand van Game of Thrones, waar de producten te koop zijn en waar ook de social media game ‘Game of Thrones Ascent’ gespeeld kan worden.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar