Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Het Game of Thrones panel in San Diego

/
/

Zoals ik deze week in het artikel over het San Diego Comic-Con International van dit weekend vermeldde, was er ook dit jaar weer een Game of Thrones panel op het evenement. Het panel was gisteren, met als gasten David Benioff (Executieve Producer), D.B. Weiss (Executieve Producer), George R. R. Martin (schrijver en Co-Executieve Producer), John Bradley West (Samwell Tarly), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Michelle Fairley (Catelyn Stark), Kit Harington (Jon Snow), Rose Leslie (Ygritte) en Richard Madden (Robb Stark). De gespreksleiding was in handen van Elvis Mitchell. Bekijk hier de hele video:

Voor het panel startte had HBO voor de aanwezigen een ‘In Memoriam’-video, waarin de gestorven karakters uit de serie tot nu toe voorbij komen. Er was een korte aankondiging van ‘Game of Thrones, season IV’, het seizoen dat uitkomt in de lente van 2014. Dit grappige maar ook ontroerende filmpje is hier te bekijken (PAS OP, SPOILERS!):

http://www.youtube.com/watch?v=9m4ZPULXJKw

De zeven belangrijkste dingen die we weten door het panel zal ik even kort opnoemen:

  1. Khal Drogo voelt nog steeds wat voor Daenerys, dit liet Jason Momoa (Drogo) blijken door het podium op te lopen en Emilia Clarke een kus te geven. Hij zei dat hij nog niet dood is.
  2. D.B. (Dan) Weiss zei tegen David Benioff dat het gebruik van de “The Rains of Castamere” in de opening credits een slecht idee was. Gelukkig luisterde Benioff, want wat zou de show zijn zonder de huidige muziek?
  3. Op de DVD van seizoen 3 zal een verwijderde scène komen van Grandmaester Pycelle en Tywin Lannister, waarin blijkt dat Pycelle ook al in de periode van the Mad King trouw was aan House Lannister.
  4. Kit Harington denkt dat Jon een moeder nodig heeft, aangezien hij al veel vaderfiguren gehad heeft. Denk aan Ned Stark, Benjen Stark, Lord Commander Mormont, Qhorin Halfhand en Mance Rayder.
  5. Charles Dance (Tywin Lannister) geeft Peter Dinklage altijd schouderklopjes na hun scènes, om ervoor te zorgen dat ze elkaar aardig blijven vinden.
  6. John Bradley West denkt dat Samwell minder na moet denken. Zijn beste moment, het dode van de White Walker, was iets spontaans, niet iets dat hij in een boek gelezen heeft.
  7. Peter Dinklage is lang niet meer op vakantie geweest, omdat hij voor de show al naar de mooiste locaties gaat. Hij vertelde dit omdat een fan vroeg wat zo leuk was aan het acteren in de show. De fan droeg een shirt met Tyrion erop en Dinklage voegde toe dat een ander voordeel was dat hij op T-shirts verschijnt.

Een erg leuk en interessant panel dus!

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar