Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

De opnames in IJsland zijn begonnen

/
/

Volgens diverse IJslandse nieuwsbronnen zijn de opnames voor Game of Thrones seizoen 4 in IJsland begonnen. The Morning Paper meldt dat cast en crew gesignaleerd zijn tijdens opnames in de Dyrfjöll bergen vlak bij Nesjavellir. Deze zelfde krant meldt ook dat de opnames hier waarschijnlijk op 1 augustus afgerond zijn.

Maisie Williams (Arya Stark) en Gwendoline Christie (Brienne) zijn de afgelopen dagen door diverse fans gespot in de IJslandse hoofdstad Reykjavik. Aangezien er nu in de zomer wordt gefilmd en deze acteurs zijn gespot is het zeer waarschijnlijk dat er momenteel vooral scènes worden opgenomen die zich afspelen in de Riverlands. Lezers van de boeken weten ongetwijfeld op welke scenes en verhaallijnen ik doel.

De bevestiging dat de acteur die Rorge speelt terugkeert komend seizoen doet vermoeden dat we wellicht een deel van Brienne’s verhaallijn uit A Feast for Crows (boek 4) te zien gaan krijgen. Waarschijnlijk wel pas aan het einde van het seizoen…

Wat vinden jullie van het bovenstaande? En naar welke scènes kijken jullie het meeste uit?

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar