Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Maak kans op een meet & greet met Game of Thrones acteurs

/
/

Vanaf 19 mei 2013 is de Game of Thrones expositie eindelijk te bezoeken in Amsterdam. Veel kostuums, sieraden, wapens, rekwisieten en meubels die in de serie te zien zijn, kan je nu ‘aanraken’. Nog sterker: zit op de Iron Throne (ok, een replica, maar wat dan nog). Echt weten hoe ongemakkelijk deze troon zit?

Al een tijdje is de Game of Thrones expositie op een wereldtour en ook Amsterdam krijgt de eervolle taak om de expositie te ontvangen. Wij zijn zelfs trots om je te vertellen dat wij een paar fans mogen sturen naar de exclusieve en besloten opening van de expositie op 18 mei in Amsterdam!

En het wordt nog mooier… Je kan ook een meet & greet winnen met acteurs Maisie Williams (Arya) en Liam Cunningham (Davos) uit Game of Thrones.

Wat kan je winnen?
1 x 2 Golden VIP Tickets
Ga samen met je vriend(in) naar de besloten opening van Game of Thrones: The Exhibition in Amsterdam op 18 mei én ontmoet verschillende acteurs uit de serie. Ja je leest het goed… win een heuse meet & greet!

5 x 2 Silver VIP Tickets
Hetzelfde als hierboven, maar dan zonder een meet & greet helaas. Wel ben jij met je vriend(in) bij de exclusieve opening voor maar een klein groepje Nederlanders waar de acteurs ook bij zijn. 😉

Wat moet je doen?
Ga naar deze Facebook app en doe mee met onze prijsvraag: Welke vraag zou jij willen stellen aan één van deze acteurs? (Deelnemen is niet meer mogelijk, de actie is afgelopen. Bekijk hier de winnaars.)

Liam Cunningham en Maisie Williams
Liam Cunningham en Maisie Williams

Heb jij een goede vraag? Dan maak je kans op de Golden of Silver VIP Tickets én stellen we je vraag in ons exclusieve interview die wij mogen houden met deze acteurs. Niets gewonnen, maar je hebt ook een goede vraag? Wie weet komt je vraag dan alsnog naar voren in het interview ;).

Informatie voor bezoekers:
Wat: Game of Thrones: The Exhibition;
Wanneer: 19, 20, 25, 26 en 27 mei (gesloten van 21 t/m 24 mei) tussen 10:00 en 18:00 uur;
Waar: De Posthoornkerk op de Haarlemmerstraat (124) in Amsterdam;
Kosten: nope. Het is gratis.

Ben jij erbij? Check: facebook.com/HBOnl/events

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

7 Comments

  1. Bedankt dat jullie me op Twitter hebben aangesproken. Hierdoor vond ik de link naar deze actie. Ik heb meegedaan en ga nu heeeel hard duimen draaien 🙂

Comments are closed.

This div height required for enabling the sticky sidebar