Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Interview met Maisie Williams en Liam Cunningham over Game of Thrones

/
/

Wij van Winteriscoming.nl hebben als een van de weinigen een interview kunnen houden met Maisie Williams (Arya Stark) en Liam Cunningham (Ser Davos Seaworth) in Amsterdam. Net voor de opening van Game of Thrones: The Exhibition stonden zij de pers te woord in het sjieke Conservatorium hotel. We hebben voornamelijk gepraat over hoe het is om te acteren in de wereldwijde bekende Game of Thrones serie én hoe het is om met onze Nederlandse trots Carice van Houten te werken.

Beide acteurs vinden het (uiteraard) geweldig dat ze in Game of Thrones mogen spelen. Natuurlijk vraag je je af of je van te voren ooit had kunnen bedenken dat de serie zo groot zou kunnen worden? Maisie antwoordt met: “Nee, helemaal niet. Ik vond het destijds gewoon heel erg cool dat ik in een tv-serie mocht acteren. (…) Game of Thrones werd steeds groter, groter, groter en groter en nu denk ik soms: hoe ben ik hier toch in terecht gekomen?” Waarop Liam Cunningham als grapje antwoordt: “En hoe kom ik hier uit?”

Maisie Williams: “Hoe ben ik hier toch in terecht gekomen?”

Maar Liam vertelt ons ook serieus: “Als je het script leest, realiseer je je pas hoe goed deze is. (…) Uiteindelijk ligt het aan de kijkers of ze een serie ook echt goed vinden en of ze de serie in hun hart willen sluiten. Wat HBO heeft geprobeerd te doen, is om er het beste van te maken wat je kan doen.” Wij vinden dat natuurlijk erg gelukt!

We hebben nog vele andere leuke vragen van onze fans gesteld in dit interview. Heb je meegedaan met wedstrijd om een meet en greet te winnen met de acteurs? Of heb je op Facebook nog een vraag voor de acteurs achtergelaten? Wie weet zie je deze dan terug in de video’s. Enjoy!

Een special thanks to HBO Nederland voor het hebben van dit interview met deze geweldige acteurs.

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

4 Comments

Comments are closed.

This div height required for enabling the sticky sidebar