Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Game of Thrones: The Exhibition extra geopend in Amsterdam

Wegens het grote succes is Game of Thrones: The Exhibition extra geopend! Al ruim 7000 bezoekers hebben de expositie in Amsterdam bezocht in het afgelopen Pinksterweekend. Bezoekers hebben door weer en wind urenlang in de rij gestaan om de tentoonstelling voor 15 minuten te bezichtigen.

Credits: HBO Nederland
Credits: HBO Nederland

Vanwege dit grote succes (en de drukte) wil HBO Nederland graag de fans tegemoet komen door de expositie 2 extra dagen te openen op donderdag 23 en vrijdag 24 mei. Wanneer het erg druk is, kan je Game of Thrones: The Exhibition helaas maar 15 minuten bezichtigen. Wegens veiligheidsredenen kunnen er namelijk slechts 150 bezoekers tegelijkertijd aanwezig zijn. Wanneer het dus ‘rustig’ is, kan je wel langer blijven dan de 15 minuten.

“Een daverend succes”, aldus Jaap Bruijnen, General Manager van HBO Nederland. “Hoewel we weten dat Game of Thrones ook in Nederland erg populair is, hadden we een zodanig grote opkomst niet verwacht”.

Met de extra openingsdagen is Game of Thrones: The Exhibition nu geopend van donderdag 23 tot en met maandag 27 mei tussen 10:00 en 18:00 uur (op 23 & 24 mei tot 17:00 uur). De expositie is gratis te bezoeken in de Posthoornkerk te Amsterdam.

Credits: HBO Nederland
Credits: HBO Nederland

Wij kunnen je zeker aanraden om deze unieke expositie met meer dan 70 Game of Thrones items te bezoeken. In de serie kan je al zien dat er veel aandacht wordt besteed aan de productie, maar in de expositie zie je pas alle details goed uitgelicht. Lees hier onze recensie over Game of Thrones: The Exhibition in Amsterdam.

Ben jij al geweest? Of ga jij er nog naartoe? Deel het met ons in de reacties. 🙂

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

4 Comments

  1. ik wou op zaterdag gaan man dan zal het dus ook wel superdruk zijn jammer dat je maar 15 min naar binnen mag

  2. Ik wou ook op zaterdag, maar het is wel jammer dat het maar 15 minuten mag..

  3. Ik ben vandaag geweest en het was prachtig. Toen de 15 minuten voorbij waren stond ik nog in de rij voor de foto op se troon. Toen die genomen was was de andere groep al binnen en kon ik alles nog een keer bekijken dus heb dik een half uur kunnen rondlopen daar en zelfs het interactieve spel kunnen spelen.

  4. was super gaaf nu weet je waar je naar kijkt op de televisie

    ook op de troon gezeten vet gaaf om te zien het is een geweldige serie

Comments are closed.

This div height required for enabling the sticky sidebar