Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Inside the episode – Walk of Punishment

/
/

http://youtu.be/wH9GxzVO0Oo

Voor iedere aflevering van Game of Thrones is er een ‘Inside the episode’, dus ook voor die van deze week, voor Walk of Punishment. Hierin wordt eerst de scène met Tywin Lannister en de small council besproken. De regisseurs David Benioff en Dan Weiss vertellen hoe je aan de 2 minuten zonder tekst kunt zien hoe de karakters in elkaar zitten.

Vervolgens vertellen ze kort iets over de scène waarin Daenerys besluit haar grootste draak te ruilen tegen 8.000 Unsullied. Wat ik erg mooi vond aan die scène was de gezichtsuitdrukking op de hoofden van Jorah Mormont en Ser Barristan Selmy en het moment dat die twee in verbijstering achterblijven. Hier wordt ook even kort op ingegaan.

En tot slot, hoe kan het ook anders, komt de ‘be-handing’ van Ser Jaime Lannister naar voren. In het kamp van Locke redt hij Brienne, maar door zijn arrogantie verliest hij zijn rechterhand. David en Dan leggen uit welke impact dit op hem heeft.
Een interessante en informatieve video, dus zeker kijken!

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar