Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Game of Thrones tentoonstelling komt naar Amsterdam

/
/

In navolging van Toronto, New York en Sao Paolo komt de Game of Thrones tentoonstelling binnenkort naar Amsterdam! Op 19, 20, 25, 26 en 27 mei krijgen jullie de kans om in de Posthoornkerk een exclusief kijkje te nemen in de wereld van Game of Thrones.

Game of Thrones tentoonstelling Canada
Photo Credit: HBO Canada

Deze tentoonstelling is het eindresultaat van een samenwerking tussen HBO en HBO Nederland en brengt de wereld van Westeros tot leven. De focus ligt op de belangrijkste personages uit de families Stark, Lannister, Targaryen, Baratheon en Greyjoy. Meer dan 70 voorwerpen uit de eerste twee seizoenen en een selectie uit het huidige, derde seizoen worden tentoongesteld. Speciaal voor Nederland komt ook de felrode jurk van Melisandre, gespeeld door Carice van Houten, exclusief naar Amsterdam. De tentoonstelling bestaat uit de volgende onderdelen:

Kostuums, rekwisieten, bepantsering en wapens
De tentoonstelling bevat een indrukwekkend scala aan kostuums welke zijn samengesteld door kostuumontwerper Michele Clapton. Dit resulteert in gedetailleerde (door acteurs gedragen) gewaden, kronen, sierraden, helmen, schilden en harnassen. Ook worden er exclusieve rekwisieten tentoongesteld waaronder handgeschreven boeken, schaalmodellen van Daenerys Targaryen’s draken en meer.

Game of Thrones tentoonstelling Canada
Photo Credit: HBO Canada

Blackwater Bay Interactive Experience
Fans kunnen door middel van een interactieve game zelf meedoen in de strijd die voorafging aan de seizoensfinale van het tweede seizoen.

Game of Thrones tentoonstelling Canada
Photo Credit: HBO Canada

The Iron Throne
Alle bezoekers krijgen de kans om plaats te nemen op een replica van The Iron Throne zodat ze zichzelf voor eeuwig als heerser van Westeros kunnen vastleggen.

De gratis toegankelijke Game of Thrones tentoonstelling is geopend op 19, 20, 25, 26 en 27 mei tussen 10:00 en 18:00 uur en bevindt zich in de Posthoornkerk op de Haarlemmerstraat te Amsterdam. Bezoekers hoeven niet te reserveren maar er zullen, omwille van veiligheidsredenen, niet meer dan 150 mensen tegelijk in de Posthoornkerk worden toegelaten.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar