Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Een preview van aflevering 4

/
/

Na gister aflevering 3 gezien te hebben is het nu tijd voor de preview van aflevering 4. Het einde van aflevering 3 zal voor vele schokkend zijn (tenminste als je de boeken niet gelezen hebt), in aflevering 4 zullen we ongetwijfeld zien hoe het verder gaat met Jaime.

Verder gaan we in de komende aflevering zien hoe Daenerys de deal om de Unsullied te kopen afrond (dit wordt interessant!) en volgen we Theon in het noorden. Het spel om de macht tussen de Tyrells en de Lannisters gaat verder in Kings Landing en we gaan kennis maken met Beric Dondarrion, de leider van de Brotherhood Without Banners.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

2 Comments

  1. Hmmm.. iemand opgevallen dat Mormont en Craster hier tegenover elkaar lijken te staan? Laten ze Craster Mormont vermoorden, ipv muiterij binnen de Night’s Watch?

Comments are closed.

This div height required for enabling the sticky sidebar