Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Een preview van aflevering 3

/
/

Nog even wachten, maar maandag kunnen we weer genieten van een nieuwe Game of Thrones aflevering. De titel van de derde aflevering is “Walk of Punishment” en bevat het lang verwachte debuut van de Blackfish (Clive Russell) en van Edmure Tully (Tobias Menzies). Vooral naar de Tully’s ben ik erg benieuwd, zouden we Riverrun ook te zien krijgen?

Wat kunnen we verder nog verwachten in deze aflevering? Uit de synopsis van deze aflevering kunnen we het volgende opmaken: Tyrion krijgt nieuwe verantwoordelijkheden, Jon en de Wildlings komen aan bij The Fist of the First Men, Daenerys heeft besloten de “Unsullied” te kopen en Jaime sluit een deal met de mannen die hem en Brienne gevangen hebben genomen.

Uiteraard is dit nog niet alles, in de bovenstaande preview is nog meer te zien. Wat verwachten jullie van deze aflevering?

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar