Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

De nieuwe personages uit seizoen 3

/
/

http://youtu.be/FlmTBjE2kgg

Voor iedereen die de boeken niet gelezen heeft kan ik me voorstellen dat het wat lastig is om alle nieuwe personages te onthouden. Wellicht dat de bovenstaande video hier wat bij kan helpen. In deze video zijn de belangrijkste nieuwe personages uit seizoen 3 te zien en vertellen de makers en acteurs meer over deze personages en wat hun drijft. Daarnaast bevat deze video ook nog wat nieuwe beelden van de komende afleveringen (o.a. de Tullys en Beric Dondarrion). Welke van deze nieuw personage is jou favoriet en waarom?

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar