Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Game of Thrones seizoen 2 DVD recensie

/
/

DVD Game of Thrones seizoen 2De DVD van Game of Thrones seizoen 2 ligt al sinds 6 maart in de winkel, hoogste tijd voor een recensie dus!

De box bestaat uit 5 DVD’s met 2 afleveringen en diverse extra’s per DVD. In tegenstelling tot de DVD box van seizoen 1 bevat deze box geen kaart van Westeros.

Wederom zijn de animaties van de menu’s erg mooi gemaakt, maar wel bij alle 5 DVD’s het zelfde. Ook nu vind je de verschillen pas als je dieper de menu’s in gaat om bijvoorbeeld een aflevering of een van de extra’s te bekijken.

Die extra’s maken een box als deze zo leuk om te hebben (de afleveringen heb ik immers al gezien). De DVD box bevat de volgende extra’s:

Game of Thrones seizoen 2 DVD extra's menu
Game of Thrones seizoen 2 DVD extra’s menu

Creating the Battle of Blackwater Bay, een 30 minuten durende special over de meest spectaculaire aflevering van seizoen 2. Deze special bevat heel veel achter-de-schermen materiaal en interviews met de cast en crew. Het is erg leuk om te bekijken, zeker als je benieuwd bent hoe het allemaal gemaakt wordt.

Game of Thrones: Inner Circle, in dit rondetafelgesprek dat wordt gemodereerd door de producers David Benioff en D.B. Weiss praten Emilia Clarke, Kit Harington, Lena Headey, Michelle Fairley en Liam Cunningham over hun ervaringen tijdens het filmen van het tweede seizoen. Hieronder een preview van deze video.

The Religions of Westeros, een leuke video waarin George R.R. Martin en de producers David Benioff en D.B. Weiss de verschillende religies in de serie en de invloed die deze hebben op alle personages bespreken.

Character Profiles, dit spreekt voor zich: karakterprofielen van de volgende zeven personages: Renly Baratheon, Stannis Baratheon, Joffrey Baratheon, Jon Snow, Daenerys Targaryen, Robb Stark en Theon Greyjoy.

Audio Commentaries, ook dit spreekt voor zich: 12 audiocommentaren van onder meer David Benioff, D.B. Weiss, George R.R. Martin, Emilia Clarke, Peter Dinklage en Kit Harington.

Game of Thrones seizoen 2 DVD discs
Game of Thrones seizoen 2 DVD discs

Het is wederom een mooie DVD box geworden met interessante extra’s die niet mag ontbreken in de verzameling van een Game of Thrones fan of een echte serie liefhebber. Nieuwsgierig geworden? Je kan hem ook hier bestellen.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar