Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Game of Thrones poster Melisandre

/
/
Carice van Houten als Melisandre
Carice van Houten als Melisandre

In aanloop naar de premiere van het derde seizoen van Game of Thrones heeft HBO afgelopen weekend een reeks posters van verschillende personages vrijgegeven. Speciaal voor de Nederlandse markt onthult HBO Nederland vandaag een poster van onze Nederlandse Carice van Houten als Melisandre.

Vorig seizoen was zij één van de nieuwkomers en ook in het derde seizoen is zij wederom te zien als de rechterhand van Stannis Baratheon. HBO Nederland zendt het derde seizoen van Game of Thrones vanaf 1 april uit, steeds een dag na de Amerikaanse uitzending.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar