Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Game of Thrones seizoen 3 trailer

/
/

http://youtu.be/RzI9v_B4sxw

Na lang wachten is hier dan eindelijk de eerste echte trailer van Game of Thrones seizoen 3. In deze 1 minuut durende trailer zien we alle hoofdrolspelers van de serie langs komen, maar ook nieuwe personages zoals Mance Rayder zijn te zien.

Nog iets meer dan een maand wachten, maar dan kunnen we gaan genieten van het derde seizoen! De beelden zien er prachtig uit, zelf vind ik het shot met de draak erg mooi. Wat is jullie favoriete shot uit deze korte trailer? En naar welke scènes kijken jullie het meeste uit (let een beetje op met spoilers bij reageren)?

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

2 Comments

Comments are closed.

This div height required for enabling the sticky sidebar