Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Nieuwe Game of Thrones seizoen 3 teaser

/
/

http://youtu.be/RN7e_Oo0Bis

HBO heeft een nieuwe teaser van Game of Thrones seizoen 3 uitgezonden. De teaser laat geen nieuwe beelden zien, maar beelden van de Raaf met 3 ogen vliegend door een moderne stad die ons laat weten dat Game of Thrones seizoen 3 er aan komt.

Het zal nog wel even duren voordat we de eerste echte trailer kunnen verwachten, maar HBO heeft wel aangekondigd dat we 21 januari een nieuwe behind the scenes video kunnen verwachten op HBO On Demand (en ook online). De video duurt 2 minuten en heeft als titel: “Season 3 Invitation to the Set”. Vermoedelijk bevat deze video ook geen afgemonteerd materiaal, maar je weet het nooit….

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar