Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Making Game of Thrones: Art Direction

/
/

http://youtu.be/f3y5aCWFuKo

HBO heeft, na de Game of Thrones seizoen 3 In Production video, een nieuwe video gepubliceerd. In deze video komen de art directors aan het woord en vertellen over hun werk aan de serie. Ook zijn er weer enkele nieuwe beelden van seizoen 3 te zien.

We zien onder andere Jojen Reed, een schip dat ik niet direct kan plaatsen, een kamp dat vermoedelijk aan Daenerys toebehoord, enkele scènes in The Red Keep en een leger wat door de bossen trekt (aan de vlaggen te zien van de Starks). Mis ik zo nog wat? Voor een echte trailer zullen we vermoedelijk nog tot januari moeten wachten.

Naast deze video werd vandaag ook bekend dat de afleveringen van seizoen 3 enkele minuten langer zullen zijn dat die van de afgelopen twee seizoenen. Je moet denken aan +/- 57 min per aflevering. De laatste aflevering van het seizoen gaat naar verwachting wel langer duren dan een uur. Dit was ook het geval met de eerste aflevering van seizoen 1 en de laatste van seizoen 2. Hoe meer Game of Thrones, hoe beter als je het mij vraagt!

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar