Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

De opnames van seizoen 3 tot nu toe

/
/

De opnames van Game of Thrones seizoen 3 zijn nu ongeveer 75 dagen bezig. Volgens de Dubrovnik Times is de productie crew 12 september jl. aangekomen in Dubrovnik. De opnames zullen in de stad (King’s Landing) en in het nabij gelegen Trsteno Arboretum plaats vinden van 27 september tot en met 7 oktober.

Trsteno Arboretum
Trsteno Arboretum

Voor welk doel het Trsteno Arboretum gebruikt zal gaan worden is op dit moment nog onbekend. In de Dubrovnik Times wordt gesuggereerd dat het gebruikt zal worden als de Water Gardens (Dorne). Dit lijkt ons onwaarschijnlijk aangezien er op dit moment nog geen enkel personage uit Dorne is gecast.

Hieronder enkele SPOILERS m.b.t. seizoen 3:

Vanuit Belfast is ons het bericht ter oren gekomen dat de bruiloft van Tyrion Lannister en Sansa Stark afgelopen week is opgenomen in aanwezigheid van een paar honderd figuranten. De bruiloft zal in aflevering 8 te zien zijn. Dit wordt ook ondersteund door de aankomst van Charles Dance (Tywin Lannister) en Julian Glover (Maester Pycelle) op het vliegveld van Belfast afgelopen vrijdag.

Josef Altin (Pyp) heeft dit jaar slechts 1 dag op de set gestaan, zo meld hij op twitter. Pyp bleef achter op Castle Black terwijl Jon en andere leden van de Night’s Watch op pad gingen achter de muur. Dat Altin slechts 1 dag op de set heeft gestaan zou kunnen betekenen dat de verhaallijn van Jon in seizoen 3 zal eindigen met zijn terugkeer op de muur.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar