Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

De eerste set foto’s uit Kroatië

/
/
Lena Headey
Lena Headey

Volgens de Dubrovnik Times zijn de Game of Thrones seizoen 3 opnames in Dubrovnik 2 dagen geleden begonnen. De film locatie van vandaag was fort St. Lawrence. Dit leverde diverse foto’s op van onder andere Lena Headey, Peter Dinklage, Aidan Gillen, Jerome Flynn en Daniel Portman. Fort St. Lawrence is tijdens de opnames van seizoen 2 ook al gebruikt, onder andere voor scènes tijdens de rellen in Kings Landing en de viering van Joffrey’s “name-day”.

Lena Headey en Aidan Gillen
Lena Headey en Aidan Gillen

Na de opnames in Fort St. Lawrence verplaatste de cast en crew zich naar een locatie vlak bij de oude binnenstad van Dubrovnik waar de opnames verder gingen (helaas geen foto’s). Naast het fort en de oude binnenstad is ook het nabij gelegen Trsteno Arboretum een film locatie. Zoals we eerder schreven is het ons nog onbekend voor welk doel deze locatie gebruikt gaat worden (jullie tips zijn welkom).

Jerome Flynn en Daniel Portman
Jerome Flynn en Daniel Portman
Peter Dinklage
Peter Dinklage
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar