Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Emmy Awards live te zien bij HBO

/
/
Peter Dinklage
Peter Dinklage

HBO Nederland zendt, voor de eerste keer in de Nederlandse tv-geschiedenis, de uitreiking van de 64ste Primetime Emmy Awards live uit. In de nacht van zondag op maandag 24 september, tussen 2:00 en 5:00 uur, is het prestigieuze Award-festijn live in Nederland te volgen.

Met 11 nominaties maakt Game of Thrones kans op de Beste Dramaserie en is Emmy Award-winnaar Peter Dinklage wederom genomineerd voor zijn rol in de serie. In totaal is HBO 81 keer genomineerd, ondermeer met Boardwalk Empire, Girls, Curb Your Enthusiasm, Veep en de HBO-films Hemingway & Gellhorn en Game Change.

Voor degenen die niet in staat zijn om de 64ste Primetime Emmy Awards live te kijken, biedt de gemonteerde samenvatting uitkomst. Deze 120 minuten durende, reclamevrije uitzending wordt – met Nederlandse ondertiteling – uitgezonden op dinsdag 25 september om 20:30 uur op HBO 2. De Nederlands ondertitelde samenvatting zal tevens beschikbaar zijn via HBO’s on demand platformen HBO On Demand en HBO GO.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar