Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Daario Naharis en Grey Worm gecast

/
/
Ed Skrein
Ed Skrein

Veel casting nieuws de afgelopen dagen, na Mance Rayder, Kraznys en Prendahl zijn nu ook Daario Naharis en Grey Worm gecast.

HBO heeft bevestigd dat Ed Skrein de rol van Daario Naharis, een huurling waar Daenerys mee te maken krijgt, gaat spelen. Ed Skrein is een Britse musicus en acteur en heeft recentelijk gespeeld in Piggy en Ill Manors. Wil je hem op twitter volgen, dan kan dat hier.

De tweede rol die we vandaag kunnen bevestigen is Grey Worm, gespeeld door Jacob Anderson, een jonge acteur uit Londen en heeft onder andere gespeeld in Adulthood, Chatroom, Episodes en Skins. Grey Worm is een kapitein van de Unsullied, een groep van eunuch slaaf soldaten die vanaf hun kindertijd zijn opgeleid om uit te blinken in de strijd.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar