Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Casting nieuws en geruchten

/
/
Dominic West
Dominic West

Dominic West (The Wire) heeft een rol in Game of Thrones afgeslagen. Dit onthulde hij in een recent interview met Maureen Ryan van de Huffington Post. Waarschijnlijk ging dit om de rol van Mance Rayder.

De Britse acteur Tom Brooke heeft een rol in Game of Thrones weten te bemachtigen als we zijn agency mogen geloven. Op 12 juli is op de website van Conway van Gelder Grant bekend gemaakt dat Tom Brook, Anton Lesser en Tobias Menzies zijn gecast in Game of Thrones. Menzies en Lesser zijn op de Comic Con bevestigd als Edmure Tully en Qyburn, wie Brooke gaat spelen is ons echter nog onbekend.

Op de CV van Elisa Lasowski valt te lezen dat ze de rol van “Mirelle” gaat spelen in Game of Thrones. In de boeken komt geen “Mirelle” voor, het is dus speculeren wat haar rol gaat inhouden. Ook is haar casting nog niet door HBO bevestigd.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar