Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Waarom er in Marokko gefilmd gaat worden

/
/

In ons vorige artikel over de seizoen 3 opnames speculeerden we al over de reden waarom er gefilmd zou gaan worden in Marokko. Mijn gok was dat Marokko zou gaan fungeren als de locatie van de verhaallijn van Daenerys Targaryen (Astapor/Slaver’s Bay). Op Westeross.org valt nu te lezen dat dit door George R.R. Martin is bevestigd tijdens een Q&A in Seattle.

Ook ging het gerucht dat opnames in Marokko zouden betekenen dat Dorne al te zien zou zijn in seizoen 3. Deze scènes zullen hier in de toekomst ongetwijfeld opgenomen worden, maar dit lijkt niet het plan voor dit jaar.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar