Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Tara Fitzgerald gecast?

/
/

Tara FitzgeraldVolgens de London Evening Standard is de Britse actrice Tara Fitzgerald gecast voor het derde seizoen van Game of Thrones. Aan het eind van het artikel wordt dit in de volgende zin genoemd:

“Fitzgerald will require such running skills as she begins shooting fantasy war series Game of Thrones in Northern Ireland next week”

Bovenstaande is echter nog niet door HBO bevestigd. Waarschijnlijk laat deze bevestiging niet lang op zich wachten aangezien HBO gister al aangaf binnenkort met casting nieuws te zullen komen. Onze gok is dat ze gecast is voor de rol van Selyse Florent, de vrouw van Stannis Baratheon. Wat denken jullie?

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar