Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Game of Thrones van start met kijkcijferrecord

/
/

De première van Game of Thrones seizoen 2 heeft HBO afgelopen zondag een kijkcijferrecord bezorgd. Volgens het Amerikaanse filmblad Variety keken 3,9 miljoen mensen (3.858.000 om precies te zijn) naar de eerste aflevering. Het was tevens het best bekeken programma op de Amerikaanse kabel die avond. Het vorige kijkcijferrecord van Game of Thrones stond op naam van de laatste aflevering van het eerste seizoen, waarnaar ruim drie miljoen mensen keken.

De volgende 2 uitzendingen op HBO later die avond zijn niet bij het bovenstaande meegeteld, maar voegen nog eens 1.5 miljoen en 0.9 miljoen toe. Dit brengt het totaal van de premiere avond op 6.3 miljoen (HBO On Demand en HBO GO niet mee geteld).

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar