Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Wie is Melisandre, gespeeld door Carice van Houten?

/
/

Melisandre of AsshaiZoals jullie allemaal ongetwijfeld zullen weten heeft onze Nederlandse Carice van Houten de rol van Melisandre weten te bemachtigen in het tweede seizoen van Game of Thrones. Maar weten jullie ook wie Melisandre is? Hieronder een korte beschrijving.

Melisandre van Asshai is een priesteres van R’hllor in dienst van Stannis Baratheon. Ze is een knappe vrouw met een hartvormig gezicht, rode ogen en rood haar. Ze draagt altijd rode kleding en er komt grote hitte voort uit haar lichaam. Ook bezit ze profetische krachten die haar gedeeltelijke kennis van toekomstige gebeurtenissen te geven.

In dit interview wordt ze door Carice van Houten beschreven als een manipulatieve vrouw/priesteres en een fundamenteel figuur die mannetjes om haar vingers kan winden op allerlei mannieren.

Het eerste beeld van Carice van Houten als Melisandre van Asshai hebben we een tijdje geleden al kunnen kunnen zien, maar ook in de meer recente Belfast productie video komen we haar tegen. Hieronder een screenshot van dit beeld.

Carice van Houten op de set van Game of Thrones

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest

1 Comments

Comments are closed.

This div height required for enabling the sticky sidebar