Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

The Winds of Winter

/
/

George R R MartinAls een speciaal kerst cadeautje van aan zijn fans heeft George R R Martin een eerste “hoofdstuk” van The Winds of Winter gepubliceerd op zijn website.

Zoals we van hem gewend zijn is de chronologie niet de meest logische. Uiteindelijk zal dit hoofdstuk te vinden zijn in het begin van The Winds of Winter, maar het zal plaats vinden voor een aantal hoofdstukken aan het eind van A Dance with Dragons.

Ook maakte Martin nog bekend dat een andere hoofdstuk uit The Winds of Winter gepubliceerd zal worden in de paperback editie van A Dance with Dragons in july 2012. Het hoofdstuk is hier te lezen. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden!

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest

6 Comments

 1. Hey hoi goed bezig mooie website wat ik me wel af vraag volgens mij hebben we jullie website laatst op tv ofzo gezien kan dat? deze site komt me namelijk zo bekend voor! Gegroet!!

  • Hi, we zijn niet dat ik weet op TV geweest. Mocht dit wel zo zijn en je het ergens terug kan vinden dan hoor ik dit graag 🙂

 2. Mooie site, maar kun je op de volgende dilemma antwoorden. Wanneer kom het nieuwe deel The Winds of Winter. Bedankt Co

  • Dat kan ik helaas niet aangezien er nog geen officiële publicatie datum bekend is. Mijn verwachting is dat het boek ergens in 2014 uit gaat komen.

   • Een tijdje terug las ik dat dit deel eind 2013 uitkwam. Maar nu kan ik dat nergens meer vinden.

    • Zou geweldig nieuws zijn, maar verwacht niet dat het waar is. Denk dat dat ook de reden is dat je het niet meer terug kan vinden.

Comments are closed.

This div height required for enabling the sticky sidebar