Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Game of thrones wint Scream Awards

/
/

Afgelopen zaterdag waren de Spike TV Scream Awards in Los Angeles. Sean Bean en Lena Headey waren hier aanwezig om de Award voor Best TV Show in ontvangst te nemen.

Peter Dinklage won de award voor Best Supporting Actor en Emilia Clarke won in de categorie Breakout Female Preformance. Helaas konden zij beide niet aanwezig zijn om de awards in ontvangst te nemen i.v.m. opnames voor seizoen 2.

Game of Thrones was verder nog genomineerd in 4 andere categorieen, namelijk: Best Actor (Sean Bean), Best Actress (Lena Heady), Best Ensemble, en Most Memorable Mutilation (Viserys gouden kroon), maar helaas werd hier niet gewonnen. Ook was Game of Thrones nog genomineerd voor “The Ultimate Scream” (de Scream Awards top prijs), maar deze werd verloren aan Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2.

Hieronder vind je de video waarin Sean Bean en Lena Headey de award in ontvangst nemen.

Spike TV is een onderdeel van MTV Networks.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar