Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Weer een seizoen 2 regisseur bekend

/
/

De laatste tijd lekken er regelmatig castings uit of worden deze door HBO bekend gemaakt, over de regisseurs voor het tweede Game of Thrones seizoen horen we echter weinig. Tot op heden is alleen officieel bekend gemaakt dat Alan Taylor 4 afleveringen gaat regisseren.

De naam van David Petrarca is boven komen drijven in de CV van een acteur als regiseur die werkt aan Game of Thrones, dit is echter nog niet door HBO bevestigd.

Ook onbevestigd is de naam van de Canadese TV regiseur Jeremy Podeswa. Zijn naam kwam tevoorschijn in een artikel in de Brandon Sun. Dit artikel ging over de aankomende Gemini Awards (de Canadese Emmy’s), Podeswa geeft aan dat hij hier bij niet aanwezig kan zijn vanwege opnames van Game of Thrones.

Podeswa is een regiseur met veel ervaring, hij werkte onder andere aan: The Tudors, The Borgias, Rome, The Pacific en Boardwalk Empire.

Als dit waar is zou Podeswa weleens de derde en laatse regiseur kunnen zijn voor het tweede seizoen. Aangezien Taylor 4 afleveringen gaat regiseren is het aannemelijk dat de overgebleven 6 aflevringen verdeeld zullen worden tussen Petrarca en Podeswa. Hopelijk wordt dit snel door HBO bevestigd.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar