Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Peter Dinklage wint zijn Emmy

/
/

Peter Dinklage heeft een Emmy gewonnen in de categorie Best Supporting Actor in a Drama voor zijn rol als Tyrion Lannister. Game of Thrones was nog genomineerd in 3 andere categorieën, maar heeft deze helaas niet weten te verzilveren.

In zijn speech bedankte hij David Benioff en D.B. Weiss voor de rol die ze hem gegeven hebben, HBO voor de vrijheid die ze aan acteurs geven. Hij bedankte ook nog zijn “dog sitter”. Het was een mooie korte speech en Dinklage leek behoorlijk verrast dat hij de Emmy heeft gewonnen.

Peter, van harte gefeliciteerd met deze mooie (en terechte) prijs!

Bekijk hier het officiële overzicht, met alle winnaars van de 63ste Emmy Awards.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar