Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Emilia Clarke wint een EWwy

/
/

Emilia Clarke heeft een EWwy gewonnen voor haar rol als Daenerys Targaryen! Het is dan wel geen Emmy, maar het is nog steeds cool!

Ze heeft deze EWwy gewonnen in de categorie Best Supporting Actress in de Entertainment Weekly’s online awards poll met 25% van de stemmen en versloeg onder andere actrices als Sara Ramirez (Grey’s Anatomy) en Mae Whitman (Parenthood).

Om genomineerd te worden voor een EWwy mag je niet genomineerd zijn voor een Emmy, geen prijzen dus voor Game of Thrones (Dramatic Series) en Peter Dinklage (Supporting Actor). Sean Bean was ook genomineerd voor een EWwy (Best Actor), maar heeft deze helaas niet gewonnen.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar