Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Cast Game of Thrones seizoen 2

/
/

Na al die berichten over de casting voor het tweede seizoen van Game of Thrones leek het mij eens tijd om een overzicht te maken van de casting tot nu toe.

Als je naar dit overzicht kijkt valt het mij vooral op dat de rolen van Edmure Tully en Hoster Tully nog steeds niet gecast zijn. In het eerste seizoen van Game of Thrones kwam Riverrun (het kasteel van House Tully) ook al niet voor, terwijl dit in het boek wel het geval was. In het tweede boek (A Clash of Kings) komen dit kasteel en de bovengenoemde personages regelmatig voor, dus mochten deze rollen weggelaten worden, dan ben ik heel benieuwd hoe de schrijvers van de serie dit oplossen.

Welke rollen missen jullie nog in dit overzicht? Suggesties zijn welkom in de reacties.

Het casting overzicht tot nu toe (15-11-2011):

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest

6 Comments

 1. Er wordt nooit gecomment hier, lijkt het, dus zeg ik het zelf maar: toffe site. Ik check ook winter-is-coming.net, maar dit is een gelikte site die je lekker vaak update. Goed bezig!

 2. dag Matthijs,
  Weet je wanneer serie game of thrones in nederland te zien zal zijn / of als dvd op markt verschijnt?
  vr. groet

  • Voor wat betreft de NL televisie durf ik niet met zekerheid te zeggen wanneer en waar dit zal zijn. Het lijkt er op dat HBO in samenwerking met Ziggo bezig is een HBO zender in NL te lanceren. Zodra de DVD’s in NL te krijgen zijn zal ik dit posten, dus hou de site in de gaten 🙂

 3. Ik kom net voor het eerst op deze site en mijn complimenten voor al het werk wat je doet. Ik ben een grote fan van de boeken en de serie, en kan niet wachten op alles wat nog komen gaat, over een week of 6 eindelijk dance with dragons dat uitkomt, nl-versie dan.
  En dan in april deel 2 van de series, de tijd kan niet snel genoeg gaan 🙂

  • Voor iedereen die de serie seizoen 1 zou willen zien. Op Spotnet kan je deze in het geheel downloaden.

   Succes

Comments are closed.

This div height required for enabling the sticky sidebar