Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Nonso Anozie gecast als Xaro Xhoan Daxos

/
/

Nog meer casting nieuws. De Britse acteur Nonso Anozie gaat de rol van Xaro Xhoan Daxos spelen. Daxos is een Qartheense handelaar/prins die Daenerys van onderdak en steun voorziet in de oude en decadente stad Qarth.

Anozie is een bekende theater acteur die in 2005 de Ian Charleson Award heeft gewonnen voor zijn rol in de productie van “Othello”.

De keuze voor Anozie is een interessante, hij komt namelijk niet overeen met de beschrijving van Xaro in het boek. In het boek wordt hij namelijk beschreven als “bleek als melk”, Anozie is alles behalve dat. Dit hoeft natuurlijk geen probleem te zijn, er wordt wel meer veranderd in de serie ten opzichte van het boek, als ze er maar voor zorgen dat het Qartheense volk er het zelfde uit zien. Dat dit bij de Dothraki niet het geval was leverde de serie enige kritiek op. Hieronder de trailer van de film Cass, waarin Anozie de hoofdrol speelt:

En een interview:

http://youtu.be/e2hFghYW-fY

Op zijn IMDB pagina is te zijn dat hij ook speelt in de film Conan the Barbarian 3D, samen met Jason Momoa, aka Khal Drogo.

Bron: WiCnet

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar