Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Interview met Visual Effects Supervisor Ed Bruce

/
/

Westeros.org heeft Ed Bruce geïnterviewd over het werk dat Screen Scene heeft gedaan met betrekking tot de VFX-kant van de productie. Bruce is Visual Effects Supervisor voor het in Dublin gevestigde post-productie bedrijf Screen Scene.

Van de ongeveer 686 VFX opnamen voor het eerste seizoen van Game of Thrones heeft Screen Scene ongeveer de helft voor haar rekening genomen (zie Meer Game of Thrones visual effects) met 350 shots.

Hoewel BlueBolt het lead VFX bedrijf was, is het duidelijk dat Screen Scene (in samenwerking met de serie’s VFX Supervisor Adam McInnes) een grote invloed heeft gehad op de hoge kwaliteit van de visuele effecten van dit eerste seizoen. 

In het interview bespreekt Bruce een aantal van de effecten, de voordelen van het hebben van zo veel post-productie capaciteit onder een dak en legt uit waarom sommige shots misschien moeilijker te realiseren zijn dan fans verwachten.

Lees hier het volledige interview.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar