Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
Winter Is Coming

De Nederlandse Game of Thrones fansite

Gemma Whelan gecast als Asha Greyjoy

/
/

Gemma Whelan (Gulliver’s Travels, The Wolfman) is gecast als Asha Greyjoy, de zus van Theon. Haar naam zal echter in de serie veranderd worden in Yara. Yara voert het bevel over een eigen schip, voert mannen aan in de strijd en heeft een voorliefde voor bijlen.

De producers van de serie hebben haar naam veranderd omdat ze deze te veel vonden lijken op die van een ander personage, namelijk Osha (een wildeling in dienst van de Starks). Dit hebben ze al eerder gedaan, de zoon van Lysa Arryn (Robert) is veranderd in Robin zodat hij niet verward zou worden met Koning Robert Baratheon.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar