Lachen met de GoT theorieën generator

Sophie Turner als Sansa Stark en Kit Harington als Jon Snow
Sophie Turner als Sansa Stark en Kit Harington als Jon Snow

Vraag een doorgewinterde Game of Thrones-fan hoe hij of zij de tijd doodt tijdens het wachten op een nieuw seizoen en een van de antwoorden zal ongetwijfeld zijn het lezen van Game of Thrones fan theorieën.

Goed nieuws voor fans van deze theorieën! De nieuwe website ‘Theories Are Coming’ stelt jou in staat om een personage en een scenario te kiezen en hier vervolgens een theorie over te genereren. Hoe leuk! Continue reading “Lachen met de GoT theorieën generator”

R+L=J de uitleg

Jon Snow en Davos in de derde aflevering van Game of Thrones seizoen 6
Jon Snow en Davos in de derde aflevering van Game of Thrones seizoen 6

Is Jon Snow echt dood? Dit was de belangrijkste vraag na afloop van seizoen vijf. Inmiddels weten we het antwoord. Hij leeft! Dit konden we zien aan het einde van de tweede aflevering van Game of Thrones seizoen 6. Sindsdien kijk ik het meeste uit naar de bevestiging van R+L=J. Voor iedereen die nog niet weet wat deze theorie inhoud heb ik dit blogje geschreven. Continue reading “R+L=J de uitleg”

Een bijzondere theorie over de recasting van Daario Naharis

Zoals sommige van jullie wellicht zullen weten bestaan er veel theorieën over diverse personages uit Game of Thrones. De ene theorie is geloofwaardiger dan de ander, maar toch zijn ze vaak erg leuk om te lezen.

Michiel Huisman als Daario Naharis
Michiel Huisman als Daario Naharis

Een paar weken terug kwam ik een theorie tegen die niet tot de meest geloofwaardige behoort maar ik wilde hem toch even met jullie delen. Het is een theorie over de recasting van Daario Naharis. In seizoen 3 maken we voor het eerst kennis met Daario, hij wordt dan gespeeld door Ed Skrein. Voor seizoen 4 is hij opnieuw gecast en wordt hij gespeeld de Nederlandse Michiel Huisman. Continue reading “Een bijzondere theorie over de recasting van Daario Naharis”