Seizoensfinale Game of Thrones gratis te zien in Pathé-bioscoop

Nicht’s King in Hardhome (seizoen 5). Credits: HBO.

Een droom die uitkomt voor menig Game of Thrones-fan! In plaats van thuis te kijken naar de seizoensfinale met de gordijnen dicht, kan je maandag 28 augustus om 19 uur de finale zien in een Pathé-bioscoop.

Dat maakte Pathé vanochtend bekend. In zeven bioscopen door het land wordt de finale uitgezonden.

Game of Thrones-marathon

Noah Zeeuw van FilmFabriek daagde Ziggo op Facebook uit om een Game of Thrones-marathon te organiseren en hiermee een wereldrecord neer te zetten. Helaas is dat niet haalbaar op korte termijn, maar Ziggo is wel enthousiast geworden. Vandaar een mooie samenwerking met Pathé om de finale van seizoen 7 te vertonen.

Via pathe.nl/gameofthrones zijn sinds vanochtend tickets verkrijgbaar en deze zijn -helaas- alweer uitverkocht.

Heb jij een kaartje kunnen bemachtigen?

 

Game of Thrones seizoen 7 aflevering 6 uitgelekt

Een officiële foto van aflevering 6, vrijgegeven door HBO
Een officiële foto van aflevering 6, vrijgegeven door HBO

Zoals sommigen van jullie al gelezen hebben is de zesde aflevering van Game of Thrones seizoen 7 uitgelekt. Dit kwam niet door hackers, maar door een fout van HBO Spanje. Zoals te verwachten viel zijn er kopieën gemaakt en online geplaatst.

Erg vervelend voor HBO, het is namelijk al het tweede lek van een aflevering van het zevende seizoen van Game of Thrones in twee weken tijd.

We kunnen jullie uiteraard niet vragen om niet stiekem al te kijken, dat moeten jullie zelf weten. Wel willen we jullie vragen geen spoilers van of links naar de aflevering te plaatsen op op onze socials of in de reacties zoadat de mensen die netjes willen wachten dit kunnen doen zonder spoilers. Thanks!

Details eerste drie afleveringen seizoen 7

Missandei, Tyrion Lannister, Varys, Daenerys Targaryen en Grey Worm - Photo: Macall B. Polay/HBO
Missandei, Tyrion Lannister, Varys, Daenerys Targaryen en Grey Worm – Photo: Macall B. Polay/HBO

Met nog een ruime week te gaan totdat het zevende seizoen van Game of Thrones begint, heeft HBO de titels en de beschrijvingen van de eerste drie afleveringen aangekondigd. Zoals elk jaar zijn ze weer wat vaag, maar toch kunnen we alvast beginnen met speculeren. De details van het eerste deel van seizoen 7 luiden als volgt:

Episode #71: “Dragonstone”

Jon (Kit Harington) organizes the defense of the North. Cersei (Lena Headey) tries to even the odds. Daenerys (Emilia Clarke) comes home. Continue reading “Details eerste drie afleveringen seizoen 7”