Game of Thrones seizoen 7 aflevering 6 uitgelekt

Een officiële foto van aflevering 6, vrijgegeven door HBO
Een officiële foto van aflevering 6, vrijgegeven door HBO

Zoals sommigen van jullie al gelezen hebben is de zesde aflevering van Game of Thrones seizoen 7 uitgelekt. Dit kwam niet door hackers, maar door een fout van HBO Spanje. Zoals te verwachten viel zijn er kopieën gemaakt en online geplaatst.

Erg vervelend voor HBO, het is namelijk al het tweede lek van een aflevering van het zevende seizoen van Game of Thrones in twee weken tijd.

We kunnen jullie uiteraard niet vragen om niet stiekem al te kijken, dat moeten jullie zelf weten. Wel willen we jullie vragen geen spoilers van of links naar de aflevering te plaatsen op op onze socials of in de reacties zoadat de mensen die netjes willen wachten dit kunnen doen zonder spoilers. Thanks!

Details eerste drie afleveringen seizoen 7

Missandei, Tyrion Lannister, Varys, Daenerys Targaryen en Grey Worm - Photo: Macall B. Polay/HBO
Missandei, Tyrion Lannister, Varys, Daenerys Targaryen en Grey Worm – Photo: Macall B. Polay/HBO

Met nog een ruime week te gaan totdat het zevende seizoen van Game of Thrones begint, heeft HBO de titels en de beschrijvingen van de eerste drie afleveringen aangekondigd. Zoals elk jaar zijn ze weer wat vaag, maar toch kunnen we alvast beginnen met speculeren. De details van het eerste deel van seizoen 7 luiden als volgt:

Episode #71: “Dragonstone”

Jon (Kit Harington) organizes the defense of the North. Cersei (Lena Headey) tries to even the odds. Daenerys (Emilia Clarke) comes home. Continue reading “Details eerste drie afleveringen seizoen 7”

HBO werkt aan 4 Game of Thrones Spinoffs!

Nieuwe GoT teaser

Volgens Entertainment Weekly is HBO bezig met vier verschillende ideeën voor Game of Thrones spinoffs. Om welke ideeën het precies gaat is niet bekend, maar wel dat ondanks eerdere berichten David Benioff en Dan Weiss betrokken blijven. Samen met George R.R. Martin zullen ze als executive producers betrokken zijn bij de verschillende projecten.

Er worden momenteel vier projecten overwogen, bij twee in Martin persoonlijk betrokken. De ideeën voor deze projecten zijn afkomstig van Max Borenstein (Kong: Skull Island, Fox’s Minority Report); Jane Goldman (Kingsman: The Secret Service, X-Men: First Class) samen met Martin; Brian Helgeland (A Knight’s Tale, L.A. Confidential) en Carly Wray (Mad Men) met Martin. Continue reading “HBO werkt aan 4 Game of Thrones Spinoffs!”