Game of Thrones seizoen 7 casting update

Megan Parkinson
Megan Parkinson

We kunnen weer twee namen toevoegen aan de cast van Game of Thrones seizoen 7: Megan Parkinson en Ben Fox.

Volgens haar CV speelt Parkinson de rol van Alys Karstark. Er wordt geen specifieke regisseur genoemd, wat kan betekenen dat ze in meerdere afleveringen te zien zal zijn. Ze is ook op de set in Noord Ierland gespot waar ze noordelijke stijl jurk draagt. Bovenstaande zou dus kunnen kloppen.

Over de rol van Ben Fox is nog niks bekend. Op zijn CV is slechts te lezen dat hij in Game of Thrones te zien zal zijn.

Wat vinden jullie van deze twee toevoegingen?

Tamer Hassan gecast in Game of Thrones seizoen 6

Tamer Hassan
Tamer Hassan in NCIS

De Britse EastEnders ster Tamer Hassan is gecast in het zesde seizoen van Game of Thrones. Uit een aantal van zijn uitspraken valt op te maken dat hij hoogst waarschijnlijk een Dothraki zal spelen.

Zijn leeftijd (hij is 47 jaar oud) en de opmerking dat we hem best veel gaan zien doen vermoeden dat hij waarschijnlijk een khal zal spelen. Dit is echter nog niet door HBO bevestigd. Continue reading “Tamer Hassan gecast in Game of Thrones seizoen 6”

Game of Thrones is opzoek naar twee noordelijke lords

Winterfell; is dit waar de speeches van beide personages plaats vinden?
Winterfell; is dit waar de speeches van beide personages plaats vinden?

Volgens onze collega’s van Watchers on the Wall is de serie nog steeds bezig met het invullen van enkele rollen. Het gaat om twee noordelijke lords die waarschijnlijk om spoiler-redenen een tijdelijke fake naam hebben gekregen.

De rolbeschrijvingen:

“Boyce”; een jonge edelman van rond de twintig die aan de macht is gekomen voordat hij hier eigenlijk klaar voor was. De acteur die gezocht wordt moet fit zijn, over een noordelijk accent beschikken en er ruig uit kunnen zien. Continue reading “Game of Thrones is opzoek naar twee noordelijke lords”

Meer info over de cast van seizoen 6

Er komt steeds meer informatie naar buiten over de nieuwe castleden van Game of Thrones seizoen 6. In deze post praten we jullie weer helemaal bij.

Ross Anderson

Zoals jullie hieronder kunnen zien heeft Universal Artists recentelijk bekend gemaakt dat Ross Anderson gecast is voor het zesde seizoen van Game of Thrones. Officieel is er nog weinig bekend over de rol die hij gaat spelen, maar gezien een recent casting bericht lijkt hij een van de theateracteurs in Braavos te gaan spelen. Continue reading “Meer info over de cast van seizoen 6”

Euron Greyjoy gecast

Pilou Asbæk als Paolo Orsini in The Borgias
Pilou Asbæk als Paolo Orsini in The Borgias

Volgens Watchers on the Wall (WOTW) is de Deense acteur Pilou Asbæk gecast als Euron Greyjoy, de oom van Theon en Yara. Tijdens de opnames van een belangrijke scène in Ballintoy Harbour (Noord Ierland) was volgens bronnen van de site te zien hoe hij werd toegejuicht.

Asbæk is bekend van zijn rollen in series als Kasper Juul in Borgen en als Paolo Orsini The Borgias. HBO heeft de casting inmiddels officieel bevestigd. Continue reading “Euron Greyjoy gecast”