Dit weekend: Dutch Xmas Con

In 2015 en in 2016 werd het Dutch Comic Con al georganiseerd in de Jaarbeurs in Utrecht. In dit paradijs voor fans van fantasy, science fiction, comics, cosplay en alle andere facetten van popcultuur worden bezoekers getrakteerd op dé dag van het jaar, met bekende acteurs, actrices en auteurs.

Het is bijna kerst en dat was de aanleiding voor de organisatie om met een tweede evenement te komen, namelijk Dutch Xmas Con. Dit weekend (17 & 18 december) in de Jaarbeurs. Na binnenkomst in Whoville zijn er weer genoeg stands (te bezoeken via een speciale King’s Road) en naast cosplay-evenementen zijn er natuurlijk ook weer veel sterren te gast.

Ook voor de Game of Thrones-fans is er een cadeautje op Dutch Xmas Con. Want Utrecht zal bezoek krijgen van James Cosmo (Lord Commander Mormont) en Sibel Kekilli (Shae). Natuurlijk heeft winteriscoming.nl interviews met hen gepland staan, dus daar kunnen jullie volgende week alles over lezen!

Kaarten voor Dutch Xmas Con zijn nog steeds te bestellen op de website. Als je nog originele vragen hebt voor James of Sibel, laat het dan vooral horen in de reacties. Wie weet stellen wij jouw vraag wel ;-)!