Goedkoop en legaal Game of Thrones kijken

Kit Harington als Jon Snow
Kit Harington als Jon Snow in Game of Thrones seizoen 6

Jaar op jaar blijkt Game of Thrones de meest illegaal gedownloade TV serie te zijn, maar dit kan natuurlijk ook anders. Daarom hebben wij de beste/goedkoopste opties om Game of Thrones legaal bij HBO te kijken voor jullie op een rijtje gezet.

Update: per 31 december 2016 stopt HBO Nederland met uitzenden

Voor klanten van Ziggo is er goed nieuws: per 1 januari 2017 kunnen zij het kanaal Ziggo Movies & Series XL aanschaffen met daarop de series en films van HBO. Dit kanaal is te bestellen voor €11,95 per maand, bovenop je reguliere abonnementskosten of als onderdeel van Ziggo’s meest uitgebreide pakket: Ziggo Connect & Play Max (€77,95 per maand).

 • Paõlo

  Ik heb een TV en mobiel abonnement op KPN. Toen ik dat abonnement koos zat daar gratis HBO bij. Ik weet niet of dat nu nog het geval is.

 • mieke

  Ik wacht heel braaf tot de blue ray uitkomt en die koop ik dan…Ik heb inmiddels alle boeken gelezen en ga ze maar weer herlezen, want wanneer er ooit weer een boek uitkomt….

 • Alex

  En Canal Digitaal? Geen aanbiedingen helaas, €13,50 per maand bovenop het normale abonnement voor HBO HD, HBO 2, HBO 3 en HBO GO (HBO 2 en HBO 3 dus niet in HD).
  HBO zit standaard in het TopHD Brits Pakket à €57,95 per maand.

  De actie bij Ziggo is er niet meer. (https://www.ziggo.nl/televisie/extra-zenders/hbo/)

 • Mariska Marig Kaur

  Zijn er nog opties nu HBO op Ziggo na nergens meer te bekijken is? Ik heb een KPN abonnement, maar mis HBO echt en wil voor juli ook graag nog een keer seizoen 6 kunnen bekijken.

  • Voorlopig helaas alleen Ziggo in NL… 🙁