The Winds of Winter komt eraan!

The Winds of WinterNet als je denkt dat we het zesde boek in de A Song of Ice and Fire-serie nooit kunnen lezen omdat het nooit uit zal komen, verschijnt er weer een nieuwtje dat het tegendeel bewijst. Dat was ook vandaag het geval. Alejo Cuervo, editor van uitgeverij Ediciones Gigamesh, die de rechten van de Spaanse boeken heeft, zei tijdens een interview met El Món a RAC1 dat hij meer zou weten over de verschijningsdatum van The Winds of Winter, meldt Los Siete Reinos.

Cuervo kent George R. R. Martin persoonlijk, dus we zouden hier met een betrouwbare bron te maken hebben. Maar wanneer komt het boek dan uit? Lees hier snel de Nederlandse vertaling van het interview:

Radiopresentator: Het zesde boek zal uitkomen..?

Cuervo: Het wordt volgend jaar verwacht.

Radiopresentator: In het Engels, bedoel je, maar wanneer in het Spaans?

Cuervo: Er is ons beloofd dat wij het manuscript krijgen voordat het boek uitkomt in het Engels zodat we het kunnen vertalen. Het zal geen groot verschil zijn.

Radiopresentator: Maar die komt dus ook zeker weten volgend jaar?

Cuervo: Nou, zeker weten.. Tenzij er een meteoriet valt.

Dit belooft veel goeds! Nu nog maar hopen dat we het boek voor seizoen 6 begint in handen hebben.. Hoe lang kan jij nog wachten, denk je?