Disney figuren van Game of Thrones sterren

Aangezien we zijn opgegroeid met de sprookjes van Disney krijg je ook gelijk een vertrouwd gevoel wanneer Game of Thrones karakters worden getekend in Disney figuren. DeviantART gebruiker nandomendonssa vond dat waarschijnlijk ook zo, want hij heeft van de twee favoriete karakters een ware Disney verschijning gemaakt!

disney_got_jon_snowfeat

Eerder heeft hij de bestaande Disney prinsessen omgetoverd tot Game of Thrones karakters, alleen dit vind ik zelf helaas minder goed gelukt. De Disney prinsessen worden namelijk in een ‘ander jasje gestoken’, maar het karakter van die prinsessen blijven min of meer hetzelfde. Als een ‘prinsessenmeisje’ heb je bij Ariel toch een hele andere associatie dan met Melisandre. Het lijkt wel of er een Disney prinsessenhoofd op is geplakt. Het was een mooie poging, maar deze is dan wel mislukt.

Disney-GoTFeat disney_got_tyrion_lannistersized

Gelukkig heeft is het tij gekeerd en heeft hij de karakters die in de boeken en serie voorkomen op een betere manier kunnen schetsen. Jon Snow als speels jongetje met zijn wolf (zoals hij dit in het eerste boek/seizoen ook was) en Tyrion als geniepige en ‘gepassioneerde’ imp. Zo kennen we Tyrion toch allemaal?

Zelf vind ik het een leuke grap om de favoriete karakters om te toveren tot Disney figuren. Ik ben erg benieuwd naar de andere karakters, zoals Hodor, Oberyn en (stiekem nog) Robb Stark. Welk Game of Thrones karakter zou jij nog in een Disney jasje willen steken? Laat je reactie achter.