Game of Thrones seizoen 3 trailer

http://youtu.be/RzI9v_B4sxw

Na lang wachten is hier dan eindelijk de eerste echte trailer van Game of Thrones seizoen 3. In deze 1 minuut durende trailer zien we alle hoofdrolspelers van de serie langs komen, maar ook nieuwe personages zoals Mance Rayder zijn te zien.

Nog iets meer dan een maand wachten, maar dan kunnen we gaan genieten van het derde seizoen! De beelden zien er prachtig uit, zelf vind ik het shot met de draak erg mooi. Wat is jullie favoriete shot uit deze korte trailer? En naar welke scènes kijken jullie het meeste uit (let een beetje op met spoilers bij reageren)?

  • Amarylle

    Ik kijk het meeste uit naar de RW en naar de scenes met Beric 🙂

  • Spoiler:
    zo wie zo de bruiloft bij de tweeling mensen die het boek kennen weten dat daar een tragedie plaats vind.