Set foto’s uit Marokko

Dany in Essaouira
Dany in Essaouira

Een aantal dagen gelden vroeg ik me af wanneer we de eerste Game of Thrones seizoen 3 set foto’s uit Marokko konden verwachten, vandaag is het zover. Onder ander via Twitter hebben we enkele set foto’s uit Essaouira gevonden. De bovenstaande foto is vermoedelijk afkomstig uit een scène van Danny in één van de steden aan de Slaver’s Bay, mogelijk Astapor.

De set in Essaouira
De set in Essaouira
Zijn dit de Unsullied?
Zijn dit de Unsullied?

De foto die me het meest interesseert is de bovenstaande. Zouden dit de Unsullied zijn? Ze zien er anders uit als in seizoen 1 (onderstaande foto) en zoals ik me ze uit de boeken herinner. Wat denken jullie?

Unsullied Game of Thrones seizoen 1
De Unsullied in seizoen 1 op de bruiloft van Danny