Enkele kleine updates en een SPOILER

De opnames in Dubrovnik, Kroatië zijn afgelopen zondag afgerond. De cast en crew verplaatst zich nu richting Marokko. Ik ben benieuwd wanneer we de eerste set foto’s kunnen verwachten.

In November (rond de 12e) starten de opnames in IJsland. Deze opnames vinden niet zoals afgelopen jaar plaats vinden bij de Svínafellsjökull gletsjer, maar rond het Mývatn meer in het noord oosten van IJsland.

Iedereen die A Storm of Swords niet heeft gelezen kan het onderstaande het beste overslaan i.v.m. een grote SPOILER!

Uit verschillende bronnen valt op te maken dat de Red Wedding deze en komende week opgenomen gaat worden. De out-door scènes worden deze week opgenomen, de in-door scènes worden komende week in de Paint Hall opgenomen. Dat er 2 weken de tijd genomen wordt om deze belangrijke gebeurtenis te verfilmen maakt mij alleen maar benieuwder naar het eindresultaat. Zou het een van de laatste scènes van het seizoen worden? Als je het mij vraagt is dit de scene om het derde seizoen mee af te sluiten, wat vinden jullie?

  • Estherbk

    Das toch een prachtige manier om een seizoen mee af te sluiten verheug me nu al op de reacties van de niet boekenlezers op deze aflevering! ”

  • Gg

    Haha ja een aantal collegas van mij kijken ook alleen de serie.

  • Frision Wolf

    Ik heb gehoord dat we in seizoen 3 alleen het eerste deel van boek 3 te zien krijgen. Dit zou betekenen dat we de red wedding niet eens te zien krijgen, ofwel? Het is al lang geleden dat ik de boeken heb gelezen.